065-799-627

Cart

Čišćenje crijeva

Program čišćenja crijeva na ovom sajtu preuzet je iz knjige PETODNEVNI PROGRAM ČIŠČENJA CREVA,autora Dr. RIČARDA ŠULCA.

Pravi uzrok većine oboljenja u savremenom svetu je zadržavanje i skladištenje otrova u crijevima, i njihovo retko izbacivanje pa je čišćenje crijeva uvek prvi korak ka boljem zdravlju, bez obzira koja bolest je u pitanju

Čišćenje crijeva može biti veoma delotvorno za svaku bolest, a naročito za bolesti sistema za varenje, posebno za stomačne i crijevne bolesti kao štosu čir, višak želudačne kiseline, gastrični refluks, želudačna kila, i loše varenje, plus hronični zatvor, spastična creva, i Kronovu bolest – pa čak i za hemoroide. Ovim programom se često rešavaju i problemi sa jetrom i žučnom kesom, jer iste biljke koje čiste creva, takođe stimulišu i čiste jetru i žučnu kesu.

Pre nego što počnete sa ovim programom, prvo morate da odredite koliko često imate stolicu. Tako ćete odlučiti kako ćete početi. Počnite ovako – ako trenutno nemate svakog dana stolicu počnite sa korišćenjem formule Creva 1.   Prvo treba da učinite da vaša creva bolje rade. Razlog za to je jednostavan. Već imate zatvor i creva su vam troma.

.

Showing 1–9 of 10 results