065-799-627

Cart

Posebni programi

Posebni programi su odabrane metode, programi i postupci koje su u svojoj kliničkoj praksi koristili i preporučuju za ličnu upotrebu najpoznatiji doktori prirodne medicine Dr. Ričard Šulc. Dr. Kristofer,
(učitelj Dr. Šulca), Dr. H. Clarck, Marija Treben i drugi.

Savremeno doba je mnogo bogatije od davnih i ranijih vremena u pogledu velike industrijalizacije prehrambenih proizvoda, velikog napretka medicine i farmaceutske industrije, velikog razvoja ukupne industrije i saobraćaja, velike upotrebe vještačkih đubriva, pesticida i hebricida u poloprivrednoj proizvodnji kao i mnogih drugih zagađivača prirodne sredine. Sve to je u velikoj mjeri doprinijelo promjeni načina ishrane, promjeni načina života i velikom unošenju štetnih i toksišnih materija u ljudski organizam. Upravo te štetne toksične materije su uzrok najvećeg broja obolenja i poremaćaja rada najvažnijih organa u ljudskom tijelu.

Najveći kontejneri štetnih toksičnih materija u ljudskom organizmu su crijeva, jetra, bubrezi, krv i limfa pa je i njihovo čišćenje od toksičnih materija preduslov bilo kakvog uspješnog liječenja.

Nudimo detaljne informacije i sve potrebne biljne preparate za izvršavanje Posebnih programa po metodama najpoznatijih svetskih lekara prirodne medicine za: detoksikaciju organizma, čišćenje crijeva, čišćenje jetre, čišćenje bubrega, prirodnu stimulaciju plodnosti i druge.

U našem Katalogu i ponudi postoje sledeći Posebni programi:

– ČIŠĆENJE CRIJEVA
– ČIŠĆENJE JETRE
– ČIŠĆENJE BUBREGA
– PRIRODNA STIMULACIJA PLODNOSTI
– PROGRAMI MASAŽE

Showing 1–9 of 30 results