065-799-627

Cart

Ljekovito bilje u medu

Ljekovito bilje u medu su ekstrakti ljekovitog bilja sa polenom i propolisom konzervirani u medu.

MEDIJEPOL-sok od mladog ječma, polen i propolis, konzervirani u medu

Sok od mladog ječma, popularno – ječmene trave, izuzetno je bogat hlorofilom, vitaminima, mineralima,encimima i aminokiselinama.

Izvaredan antioksidans, sprečava razvoj slobodnih radikala, usporava starenje organizma. Blagotvorno djeluje i kod anemije, dijabetesa, kardiovaskularnih problema.  Poboljšava probavu i energetski jača ceo organizam, djeluje smirujuće na nerve i na srce. Poboljšava san i ubrzava relaksaciju i odmaranje.

Polenov prah, sadrži sve vrste esencijalnih aminokiselina i proteina, mnoge vitamine i minerale. Koristi se za jačanje organizma, povećanje imuniteta i u prevenciji mnogih obolenja.

Propolis je jedan od najboljih prirodnih antibiotika, koristi se kod sprečavanja upalnih procesa, lečenju mnogih infektivnih obolenja, unutrašnjih ranica i upala.

Med je izvanredna hranljiva namirnica, bogata monosaharidima glukozom i fruktozom, izvaredan baktericid i odlično konzervira za sve ostale sastojke.

MEDIKOMAPOL – Kopriva, maslačak, polen i propolis u medu

Djelovanje: Zeleni sok od mladih listova koprive i maslačka obogaćeni polenom i propolisom konzervirani u medu sadrže sva lekovita svojstva ovih sastojaka. Preparat je izuzetno bogat mineralima, vitaminima, encimima, aminokiselinama u nutrijentima najpotrebnijim organizmu. Koristi se kod prevencije i liječenja bolesti anemije, jetre ,bubrega, žuči, bešike, mokraćnih puteva. Pozitivno djeluje na detoksikaciju cijelog organizma čišćenje probavnog trakta, čišćenje krvi i smanjenje kardiovaskularnih problema.

Sastav: kopriva, maslačak, polen i propolis u medu.

Showing all 2 results